top of page

OVER IRMA

Als kind voelde ik het al, ik zat anders in elkaar. Woorden kon ik er nog niet voor vinden, maar ik voelde dat ik anders was dan andere kinderen. Ik voelde meer, prikkels kwamen bij mij heftiger binnen dan bij leeftijdsgenootjes. In die tijd bestond zoiets als "hooggevoelig" nog niet. Althans, het werd nog niet zo benoemd. Het was dus ook niet verwonderlijk dat ik er verder niet veel mee deed. 

Dit veranderde in mijn volwassen jaren. Zoals een mensenleven kan lopen, stuitte mijn levensweg op obstakels. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik besloot dit niet te negeren en ging de uitdaging aan om uit te zoeken wat het was, waardoor ik telkens vastliep in mijn leven. Ik ontdekte dat het mijn eigen gedachten en patronen waren, die mij steeds belemmerde. Patronen die ik had opgebouwd en waar ik me vertrouwd bij voelde, ook al had ik er feitelijk last van. 

Er brak een periode aan van vele, vele inzichten. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen. Het was een confronterende, maar ook een mooie tijd. Ik kwam meer en meer bij mezelf uit.

Toen ik in aanraking kwam met energetische coaching, betekende dit voor mij de definitieve ommezwaai. Alle maskers vielen af. Ik voelde wat het betekende om de obstakels in mijzelf op te ruimen, om te doorzien waarom ik handelde zoals ik dat deed. De ommezwaai betekende veel voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor het doel om andere mensen te helpen die ook obstakels ervaren op hun levensweg. Ik vind het een voorrecht om met hen op zoek te gaan naar hun persoonlijke barrières, vraagstukken en dilemma's. Vanuit mijn eigen kracht help ik anderen om in hun kracht te komen staan, een bijzondere en dankbare taak.

Irma Veens 

Irma.jpg
bottom of page